Näljahäda Tansaanias – abi vajavad teiste seas Karismaatilise Episkopaalkiriku 1800 perekonda

Tansaanias Aafrikas on nälg – kannatavad kõik. Tansaania Karismaatilise Episkopaalkiriku piiskopid Charles Sekelwa ja Daudi Chidawali on pöördunud selles hädas meie kõikide poole. Kuuludes ülemaailmsesse Rahvusvahelisse Karismaatilise Episkopaalkiriku Osadusse (International Communion of the Charismatic Episcopal Church), ehk ICCEC, on kindlasti meie ülesandeks meie Kiriku vendade-õdede eest Tansaanias sellisel ajahetkel eriliselt palvetada, aga samuti on võimalik annetada krediitkaardi olemasolul. Kott riisi maksab 36 dollarit (näljahäda on kohapeal hindu tõstnud!), mida meie Kiriku kohapeal olevad vaimulikud – 54 Tansaania Karismaatilise Episkopaalkiriku preestrit – siis koordineeritult rahvale jagavad. Kui saate 1 koti riisi annetada (36 dollarit) või rohkemgi veel, siis minge meie misjoniveebilehele www.cecmissions.org ja sealt ingliskeelseid juhtnööre jälgides saate oma riisikoti või -kotid teele lähetada. Usume, et EKEK riisikottidest abi on!
Meie patriarh dr Austin Randolph Adler on teinud üleskutse Tansaania abistamiseks kõikidele ICCEC kogudustele üle kogu maailma – USAst on juba patriarhi keskusest 5000 dollarit teele läkitatud ja loodetakse, et USA Karismaatilise Episkopaalkiriku kogudused veel vähemalt 1000 riisikotti teele lähetavad.
Tansaania Karismaatilises Episkopaalkirikus on 60 kogudust ligi 10 000 liikmega.

1 kommentaar postitusele “Näljahäda Tansaanias – abi vajavad teiste seas Karismaatilise Episkopaalkiriku 1800 perekonda”

  1. Kakk ütleb:

    Kott läks teele.