EKEK suvelaager 2018

Kutsume 6.-8. juulini endaga koos laagerdama kõiki, kes on huvitatud kristlikust laagrist Vormsi saarel. Hingame värsket saareõhku, mõtiskleme, arutleme, kuulame head muusikat ja peame püha armulaualiturgiat. Tule ühes, võta sõber kaasa ning saa osa toredast väljasõidust imekaunile Vormsi saarele!

EKEK suvelaager toimub Hullo külas Püha Olavi kirikus. Erikülalisteks on Karismaatilise Episkopaalkiriku Londoni Püha Esimärter Stefanose koguduse rektor isa Dana Jackson ja tema abikaasa Edye. Laagri teemaks on “Kirik kui perekond”.

Ööbimine on Püha Olavi koguduse laagrimajas, kus on olemas voodipesu ja toidunõud. Kaasa võta Piibel. Osavõtutasu on 30€ (alla 14.a. tasuta) ning see sisaldab ööbimist ja toitlustamist. Transport laagrisse oma kulu ja kirjadega.

Osavõtutasu võib tasuda kohapeal või ka ülekandega Pärnu Püha Apostel Barnabase koguduse arvele EE662200001120232993 Swedbank.

Anna oma osalemisest teada võimalikult varakult, sest siis saame pisut transporti planeerida ning toitlustusega arvestada. Kui sul on küsimusi ja/või tahad teada anda laagris osalemisest, siis võta ühendust Regytaga telefonil 56 611 813 või meilitsi regyta[ät]ekek.ee.

Kohtumiseni Vormsil!
Ahoi!

laagriplakat 2018

Kommenteerimine on suletud.