Karismaatiline Episkopaalkirik laieneb edasi Ladina-Ameerikas: lisanduvad uued kogudused Mehhikos, Ekvadoris ja Kolumbias

ICCEC Texase piiskop Kenneth Myers (USA Kesklõuna peapiiskopkond) on määratud lisaks piiskopikohustustele Texase, Oklahoma, Arkansase, Lousiana ja New Mexico osariikides ka piiskoplikuks ülevaatajaks uue ICCEC tekkiva töö üle Ladina-Ameerikas. Talle allub juba Puertoriikos Adjuntases asuv Corona de Christo kogudus, kus preestriks on isa Francisco Pietri. Lähiajal saab ilmselt Karismaatiline Episkopaalkirik rajatud ka Ekvadoris (Atoyaci kogudus 45 liikmega ootab vastuvõttu eesotsas isa Tom Schafferiga ja samuti osadus Quitos), Kolumbias (Calis on koguduse rajamine käsil) ja Mehhikos.
Ladina-Ameerika suurimaks ICCEC osaduseks on Brasiilia Karismaatiline Episkopaalkirik piiskop Paulo Garcia juhtimisel, piiskop Garcia enam kui 5000-liikmeline Püha Kolmainsuse kogudus Recifes on maailma suurimaks ICCEC koguduseks üldse. Kokku kuulub Brasiilia Karismaatilisse Episkopaalkirikusse üle 100 koguduse.

Kommenteerimine on suletud.