EKEK suvelaager tulekul

Suvelaager 2017
Ahoi, saarerahvas ja mandrirahvas!

Kutsume kõiki inimesi, kes on huvitatud kristlikust laagrist, laagerdama 21-23. juulini Vormsi saarel. Hingame värsket saareõhku, mõtiskleme,arutleme, kuulame head muusikat ja peame püha armulaualiturgiat. Tule ise, võta sõbrad kaasa ning saa osa toredast väljasõidust imekaunile Vormsi saarele!

EKEK suvelaager toimub Hullo külas Püha Olavi kirikus. Erikülaliseks on Karismaatilise Episkopaalkiriku Londoni Püha Esimärter Stefanose koguduse rektor isa Dana Jackson abikaasaga. Laagri teemaks on “Missioon misjon”.

Ööbimine on Püha Olavi koguduse laagrimajas, kus on olemas nii voodipesu kui toidunõud. Kaasa võta Piibel. Osavõtutasu on 30€ (alla 14.a. tasuta), mis sisaldab ööbimist ja toitlustamist. Transport laagrisse oma kulu ja kirjadega.

Osavõtutasu võib tasuda kohapeal või ka ülekandega Pärnu Püha Apostel Barnabase koguduse arvele EE662200001120232993 Swedbank.

Anna oma osalemisest teada võimalikult varakult, sest siis saame praamipileteid broneerida ning toitlustusega arvestada. Kui sul on küsimusi ja/või tahad teada anda laagris osalemisest, siis võta ühendust Regytaga telefonil 56 611 813 või meilitsi regyta[ät]ekek.ee.

Kohtumiseni Vormsil!
Ahoi!

Kommenteerimine on suletud.